Picture 1 .jpg
12 vdValk Hengelo  DZ 2.JPG

WELLNESS HENGELO 

Project: Exclusive hotel
Location: Hengelo, The Netherlands

Healing spirit of wellness. The entry at Van der Valk hotel in Hengelo conveys a sensation of invitation, an immediate sanctuary from the greater world. Natural colours, soft materials, sparkles of paint and organic forms manifest a spirit of welcome in the wellness which is the new extension of the existing building. WAD-Studio designed a custom wallpaper collection for the entrance, swimming pool area and treatment rooms. 

15 vdValk Hengelo  DZ.JPG
16 vdValk Hengelo  DZ.JPG
01 vdValk Hengelo  DZ.JPG
IMG_0118.HEIC
IMG_0075.HEIC
04 vdValk Hengelo  DZ.JPG
08 vdValk Hengelo  DZ.JPG
17 vdValk Hengelo  DZ.JPG
09 vdValk Hengelo  DZ.JPG
IMG_0039.HEIC
IMG_0013.HEIC
IMG_0042.HEIC